Miért vásároljon tőlünk trapézlemezt?

Válasszon problémamentes acél kerítéselemeket trapézlemezből, és ne legyen gondja többé a kerítése karbantartására! Éppen új lemez kerítés vásárlásán gondolkozik, mert a régi kerítéssel csak a baj van? Unja már, hogy 1-2 évente újra kell csiszolnia és festenie? Válasszon acél trapézlemez kerítéselemeink közül, amelyet centiméterre pontosan méretre tudunk gyártani Önnek. Válogathat többféle szín és kialakítás közül, … Bővebben Miért vásároljon tőlünk trapézlemezt?

Találkozzunk a Szentlőrinci Gazdanapokon 2019-ben is

Nézze meg élőben tartós trapézlemez, cserepeslemez és szendvicspanel kínálatunkatt, találkozzunk a Szentlőrinci Gazdanapokon! 2019-ben 26. alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági, élelmiszeripari szakkiállítását és vásárát. A Szentlőrinci Gazdanapok idén is kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termelők és vásárlók, szakmabeliek és érdeklődők, valamint potenciális üzleti partnerek egymásra találjanak. Ismerje meg testközelből a hazai … Bővebben Találkozzunk a Szentlőrinci Gazdanapokon 2019-ben is

Építkezzen szendvicspanel használatával, azaz a könnyűszerkezetes épületek előnyei!

A könnyűszerkezetes házaknak régóta nagy hagyománya van Amerikában, de az utóbbi években itthon is egyre gyakrabban találkozhatunk ilyen szerkezetű házakkal. Népszerűségét elsősorban könnyűszerkezetes szendvicspanel használatának köszönheti, mellyel egyszerűsödik az építési folyamat. A könnyűszerkezetes házak úgynevezett szendvicspanel elemekből épülnek fel, melyek az előregyártásnak köszönhetően azonnal felhasználhatók egy ilyen típusú ház felépítésének kapcsán. A könnyűszerkezetes szendvicspanelek első látásra nem tűnnek … Bővebben Építkezzen szendvicspanel használatával, azaz a könnyűszerkezetes épületek előnyei!