top of page

Rólunk

A HungaroMetal célja, hogy vásárlói számára mindig biztosítani tudja a kellő figyelmet, szakértelmet és a tartós, minőségi  termékkört, amelyekkel ügyfeleink elégedettséggel tudják megvalósítani építési, fejlesztési céljaikat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a vásárlóink minőségi elvárásait szem előtt tartva, első sorban megbízható hazai gyártók termékeit versenyképes feltételekkel kínáljuk a piacon. Magunkat, munkatársainkat folyamatosan képezve.

AMI A SZAKMAI MUNKÁN TÚL FONTOS SZÁMUNKRA

Szakmai, gazdasági tevékenységünkön kívül figyelmet fordítunk a vonzáskörzetünkben tevékenykedő, nemes társadalmi célokért dolgozó szervezetekkel való együttműködésre, munkájuk támogatására. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink, partnereink és követőink összefogásában állatvédő szervezetek, iskolák munkáját, életét tudtuk, tudjuk egy kicsit könnyebbé tenni.

 

AHOL TARTUNK

 Cégünk megújult névvel és arculattal várja a kedves érdeklődőket már 6 telephelyen (Zalaegerszeg, Szombathely, Pécs, Székesfehérvár, Kaposvár, Tatabánya/Vértesszőlős), így a már megszokott gyors és kedvező árakon történő kiszolgálás egyre szélesebb körben elérhető!

 

JÖVŐKÉPÜNK

Célunk, hogy a jövőben újabb telephelyeket nyissunk meg, mert hiszünk a személyes kapcsolatban, a termékeinkben!

Ha építkezésésben, fejlesztésben gondolkozik, ne döntsönk nélkülünk!​

HungaroMetal csapata

Telephelyeink

TELEPHELYEINK

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig: 08:00 – 17:00-ig

bottom of page