top of page

TERMÉKEK - SZENDVICSPANEL

Garage%20Doors_edited.jpg

Szendvicspanel

Üzemcsarnokok, gazdasági és ipari épületek oldal vagy tetőfedésére kiválóan alkalmas, könnyen szerelhető, széles körben elterjedt termék. Termékválasztékunk között megtalálhatók a kiváló hőszigetelő képességű, tűzálló kivitelű penelek, melyek hosszú élettartama, pontos csatlakozása egyszerű építkezést tesz lehetővé.

A szendvicspanel borítás egyaránt alkalmas oldalfalak, válaszfalak, álmennyezetek borítására és tetőfedésre is, melyek külső acéllemez borítása színes acéllemezből is elérhető, így tökéletesen szabható például cég arculatához egy üzemcsarnok, vagy ipari épület kinézete.

Szedvicspaneleink mind korszerű technológiával és kimagasló pontossággal gyártott építőelemek. Minden termék egyedi méretben elérhető, vagy több vastagságban, meghatározott hosszakban raktárkészletünkről is azonnal elvihetők.


A megfelelő kiválasztáshoz kérjük tekintse meg termékoldalainkat vagy keresse értékesítő kollégánkat a megadott elérhetőségek bármelyikén.

A fegyverzetek hidegen hengerelt, színezett műanyag (poliészter) bevonatú horganyzott acéllemezekből, míg a mag anyaga igény szerint három különböző szigetelő anyagokból készülhet. A három eltérő maganyag különböző tulajdonságokat szolgáltat a kész szendvicspaneloknak is. A szendvicspanelek a vevői igények szerinti táblaméretben és színben készülnek.


A sérülésmentes szállítást és a hatékony mozgatást segítve öntapadó fóliával ellátva bocsátjuk a panelokat az építtetők rendelkezésére.

Gyártásellenőrzés és teljesítménynyilatkozat

A szendvicspanelek minőségét az ÉMI Nonprofit Kft. által auditált gyártásellenőrzési rendszerrel biztosítjuk, így minden elsőosztályú szendvicspanelünk rendelkezik teljesítménynyilatkozattal. A teljesítménynyilatkozat feljogosít minket a CE jelölés alkalmazására.

TERMÉKKÖREINK

TELEPHELYEINK

bottom of page