top of page

Ásványgyapot (MW) tetőpanel normál csatlakozzásal

Ásvénygyapot (MW) tetőpanel szendvicspanel

TERMÉK PARAMÉTEREK:

Teljes szélesség: 1070mm

Hasznos szélesség: 1000mm

Hosszúság: Igény szerint

Profil magasság: 45mm

Panel vastagság: 80mm, 100mm, 120mm, 150mm

Szigetelő mag: MW ásványgyapot

Éghetőségi osztály: A2 - s1, d0

Tűzállósági határérték: EI60

Ásványgyapot (MW) tetőpanel termékleírás

Az ásványgyapot jó tűzállósága miatt kiváló szigetelő anyag a szendvicspanel magjához.

A szigorú tűzvédelmi előírásoknak is megfelelő ásványgyapot szendvicspanel kiváló burkolóanyag raktárépületek, ipari és gazdasági épületek oldalfalára és tetejére.

Előnye a helyszínen szerelt szigeteléssel szemben, hogy az egybeépített acél fegyverzet és ásványgyapot szigetelő mag kivédi a hőhíd kialakulásának veszélyét illetve gyorsabb és egyszerűbb vele a kivitelezés.

Az ásványgyapot szigetelésű szendvicspanel azoknál az épületeknél is alkalmas tetőnek és falnak, ahol 45 illetve 60 perces tűzállósági határértéket írnak elő.

Szendvicspanel tetőre

A trapéz mintázatú tetőpanel ásványgyapot szigetelő maggal minden olyan tetőnél használható, aminek a lejtése legalább 8,5%. Ha a lejtés irányában toldani kell a szendvicspanelt, akkor ennél meredekebb tetőkialakítás szükséges.

MW tetőpanel anyagminősége

A színes fegyverzet poliészter bevonatos, horganyzott szerkezeti acélból gyártjuk. A lemezbeszállítókat a CE tanúsítás alapjául szolgáló gyártásellenőrzési rendszer keretén belül mindig leellenőrizzük, hogy a beszállított alapanyag rendelkezzen a szükséges minősági tanusítvánnyal.

Alapanyag típusa S220GD+Z
Poliészter bevonat színoldalon 25 mikron
Poliészter bevonat hátoldalon 5-7 mikron


A szigetelő magként szolgáló ásványgyapot lamella a harmonizált műszaki előírásoknak megfelel, teljesítménynyilatkozattal rendelkező termék, amelynek minőségét beszállítónk, a ROCKWOOL Magyarország Kft. biztosítja.

A szigetelő magot és a lemezfegyverzetet összekötő ragasztó mindkét komponense a harmonizált műszaki előírásoknak megfelel, amelynek minőségét a beszállító biztosítja.

Dokumentumok

bottom of page