top of page

TERMÉKEK - TRAPÉZLEMEZEK

rsz_hungarometal_trap%C3%A9zlemez_kateg%

Trapézlemez

A trapézlemez tetők és trapézlemez burkolatok egyre elterjedtebbek új és felújított tetők, ill. falburkolatok esetén is, hiszen a könnyű anyagokkal látványos, gyors kivitelezés lehetséges! Tetőburkolat cserénél gyakran a meglévő lécezéshez nem kell hozzányúlni (érdemes szakemberrel egyeztetni!), mert a trapézlemez tető könnyű (lemezvastagságtól függően 3-4,6 kg/m2), így nem szükséges sűrű lécezés az alátámasztásához (70-150cm, lásd a termékek leírásánál).

RÖVDEN A TRAPÉZLEMEZRŐL

A trapézlemez egyaránt esztétikus, tartós és egyszerű megoldás tetőre, oldalfalra vagy akár kerítéselemként.

0,4mm, 0,45mm, 0,5mm és 0,6mm vastagságban, különböző színválasztékban és egyedi méretre gyártva is rendelhető termék. Választható 8-as, 13-as, 20-as, 38-as, 45-ös és 50-es profilmagasságú kivitelben. A trapézlemez megfelelő kiválasztáshoz kérjük tekintse meg termékoldalainkat vagy keresse értékesítő kollégánkat a megadott elérhetőségek bármelyikén.

A trapézlemezek magyarországi gyárban, közel 20 m hosszú gépsorokon készülnek.
A befűzött lemeztekercs formázó görgősor páron halad keresztül, fokozatosan kialakítva középről a lemez szélei felé a termék végleges alakját. Hidraulikus lemezolló vágja a terméket a megrendelés szerint beprogramozott méretre.
A trapézlemez széleskörű felhasználási lehetőségének köszönhetően rendkívül nagy népszerűségnek örvendő termékünk.

A trapézlemez kerülhet falra, tetőre, álmennyezetre, kerítésre egyaránt.

A 8-as profilmagasságú trapézlemez termékünk famintás kivitelben is elérhető, amely modern megjelenést és gondozásmentes használatot ötvözi kültéren és beltéren egyaránt!

Gyártásellenőrzés és teljesítménynyilatkozat

Az általunk forgalmazott trapézlemezek bevizsgált és szigorú minőségirányítási rendszerben gyártott termékek. Minden trapézlemezünk rendelkezik teljesítménynyilatkozattal és CE nyilatkozattal.

#8astrapézlemez #20astrapézlemez #38astrapézlemez #45östrapézlemez #50estrapézlemez #trapézlemez

TERMÉKKÖREINK

TELEPHELYEINK

bottom of page