top of page

T8 trapézlemez - famintával is

RAL színű T8 trapézlemezeink

T8 trapézelemez FAMINTAS__DIO.jpg

TERMÉK PARAMÉTEREK:

Profilmagasság: 8mm

Teljes szélesség: 1180mm

Hasznos szélesség: 1130mm

Hosszúság: Igény szerint

Lemez vastagság: 0,45mm, 0,5mm

Kétoldalas: 0,45mm - RAL7016, RAL8004, DIÓ, ARANYTÖLGY

T8 Trapézlemez keresztmetszeti ábra

Famintás T8 trapézlemezeink

Kerítés T8 és T20/1 profilú trapézlemezből

A lemezek hasznos és teljes szélessége nem módosítható, viszont a hosszát igény szerinti mérete gyártjuk.

Praktikák:

  • Mivel a trapézlemezből zárt kerítést építünk, számolni kell a nagyobb szélteherrel is, ezért 1800mm magasságig min. kettő, e fölött min. három vonalban ajánljuk alátámasztani a táblákat (kerítéslábak közötti 2-3 szál vízszintes szerkezethez). 2500mm-nél magasabb kerítéseknél fokozott figyelmet igényel a szerkezet kialakítása, ezért ajánljuk szakember bevonását (megfelelő beton alap, kitámasztás, stb.)!

  • A lemezeket általában 4,8×19mm-es hatlapfejű, gumialátétes csavarral rögzítik az acél szerkezethez, T8 profilnál vonalanként 5db, T20/1 profilnál vonalanként 4db csavarral.

  • Ajánlunk még a zártszelvény és lemez közé a felszerelés előtt 3-5cm-es, öntapadós szivacs csík felragasztását, amivel csökkenthetjük a vibráció okozta hanghatásokat.

  • Ha a kerítés teteje kézzel elérhető, akkor célszerű kerítésszegővel zárni a felső élt, amely szebbé teszi a kerítésünket, merevítő szerepet is ellát, és egyben megelőzhető egy esetleges vágási sérülés. Kerítésszegőket raktáron tartunk 1250mm hosszban.

Famintás trapézlemez

  • aranytölgy (egy, ill. kétoldalas kivitelben is elérhető)

  • dió (egy, ill. kétoldalas kivitelben is elérhető)

  • fenyő (csak egyoldalas kivitelben)

  • mézéger (csak egyoldalas kivitelben)

A 8-as profilmagasságú trapézlemez termékünk PRINTECH technológiával előállított famintás kivitelben is elérhető, amely modern megjelenést és gondozásmentes használatot ötvözi kültéren és beltéren egyaránt!

A fa mintát a lemezre az acéllemez gyártó “nyomtatja” rá, így a minta tartóssága megegyezik a normál, egy színű lemezével.

Dokumentumok

bottom of page